Om os

Pensionpartner har eksisteret i 15 år med samme
mission. At tilbyde enkle, nemme og økonomisk attraktive løsninger.

 

I et tæt samarbejde med mange dygtige aftalepartnere har vi i perioden opnået en super god udvikling omkring brugergrænseflade, teknisk løsning og lovgivning.

 

Beregningskernen har også fulgt den flotte udvikling og fremstår i dag helt unik og håndterer alle brugerønsker.

 

Undervejs i perioden har Pensionpartner også været i Sverige og leveret senioranalyse til Skandia, Nordea samt Söderberg & Partners baseret på svenske regler.

 

Preben Søgaard, PartnerFokus: Nye kunder, brugergrænseflade, kommunikation
Mobil+45 2090 6772
Brian Milton, PartnerFokus: Eksisterende kunder, administration
Mobil+45 2090 6770
Benjamin Eskildsen, PartnerFokus: Beregningskerne, systemudvikling
Mobil+45 2090 6773

“Når valget faldt på Pensionpartner, var det især på grund af en overbevisende faglig indsigt og en meget stor grad af professionalisme og imødekommenhed.”

Kundedirektør, Sydbank

Efter ca. 20 år i pensions- og forsikringsbranchen i Skandinavien må jeg sige at Pensionpartners rådgivningsværktøj "senioranalyse" er det bedste jeg har set. Dette både set fra en pædagogisk synsvinkel såvel som fra en brugersynsvinkel og den hjælp og vejledning som systemet giver kunden og rådgiver er væsentlig.

Coo - Skandia Nordendivision

Den it-mæssige implementering af senioranalysen har gennem hele projektforløbet fungeret godt og konstruktivt. Der blev arbejdet på ét fælles mål, og samarbejdet med Pensionpartner har til fulde levet op til vores forventninger.'

IT-projektleder - Danica Pension

SeniorWealth er et supergodt fleksibelt program til beregning af rådighedsbeløb i pensionsalderen.

Det er ikke usædvanligt at der er mange gange kr. 100.000 at tjene, ved at følge nogle simple anvisninger.

Programmet er et fantastisk redskab til brug for kunderådgivning og giver visuelt redskab til illustration af afviklingen af formuen overfor kunden.

Jes Larsen - Registreret revisor

Pension er for mange svært at forstå. Derfor er det vigtigt i en rådgivningssituation, at analysen ikke tager fokus fra samtalen. Den skal være intuitivt opbygget så tiden bruges på dialog frem for indtastning. Det er samtidigt også vigtigt, at man nemt kan simulere forskellige resultater og tilrette analysens omfang alt efter kundens økonomi og behov.

Med analysen fra Pensionpartner har jeg fået hele pakken.

En ekstra gevinst er, at den kan tale med Pension Broker.

Pensionschef & Formuerådgiver - FinansPlan

Enkelhed og kvalitet er to nøgleord for Industriens Pension, og det lever løsningerne fra Pensionpartner i høj grad op til. Samarbejdet fungerer upåklageligt, og Pensionpartner formår på baggrund af stor faglig indsigt at omsætte svært tilgængeligt indhold til letforståelige, intuitive og værdiskabende løsninger.

Underdirektør, Industriens Pension - Christian Andersen Ransfort