Integration tilpasset egne systemer eller simpel adgang via Pensionpartners API

Pensionpartner har lang erfaring med integration, uanset om jeres valg er et af vores gennemprøvede systemer, eller I selv ønsker direkte adgang til mulighederne i beregningskernen via det standardiserede API.

Fordele
Samme kerne til flere løsninger samtidig
Egenudviklede løsninger
Pensionpartner gennemprøvede løsninger
Rådgiverbetjente løsninger
Kundebetjente løsninger
Mulighederne er mange

Beregningskernen håndterer alle PBL-ordninger, skat, offentlige ydelser, samspilsregler, frie midler, friværdi og firma eller virksomhed samt alle i den forbindelse indbyrdes sammenhænge.

 

Beregningskernens resultater bygger på et oplyst datagrundlag fra indsamling/integration af eksisterende kundedata i kombination med hentning af data fra PensionsInfo og ofte suppleret med andre relevante data fra selvbetjeningsløsning eller rådgiver i forhold til aftalt løsning.

Udvalgte kunder

Udvalgte kunder

Den it-mæssige implementering af senioranalysen har gennem hele projektforløbet fungeret godt og konstruktivt. Der blev arbejdet på ét fælles mål, og samarbejdet med Pensionpartner har til fulde levet op til vores forventninger.'

IT-projektleder - Danica Pension

Efter ca. 20 år i pensions- og forsikringsbranchen i Skandinavien må jeg sige at Pensionpartners rådgivningsværktøj "senioranalyse" er det bedste jeg har set. Dette både set fra en pædagogisk synsvinkel såvel som fra en brugersynsvinkel og den hjælp og vejledning som systemet giver kunden og rådgiver er væsentlig.

Coo - Skandia Nordendivision

SeniorWealth er et supergodt fleksibelt program til beregning af rådighedsbeløb i pensionsalderen.

Det er ikke usædvanligt at der er mange gange kr. 100.000 at tjene, ved at følge nogle simple anvisninger.

Programmet er et fantastisk redskab til brug for kunderådgivning og giver visuelt redskab til illustration af afviklingen af formuen overfor kunden.

Jes Larsen - Registreret revisor

“Når valget faldt på Pensionpartner, var det især på grund af en overbevisende faglig indsigt og en meget stor grad af professionalisme og imødekommenhed.”

Kundedirektør, Sydbank

Enkelhed og kvalitet er to nøgleord for Industriens Pension, og det lever løsningerne fra Pensionpartner i høj grad op til. Samarbejdet fungerer upåklageligt, og Pensionpartner formår på baggrund af stor faglig indsigt at omsætte svært tilgængeligt indhold til letforståelige, intuitive og værdiskabende løsninger.

Underdirektør, Industriens Pension - Christian Andersen Ransfort

Pension er for mange svært at forstå. Derfor er det vigtigt i en rådgivningssituation, at analysen ikke tager fokus fra samtalen. Den skal være intuitivt opbygget så tiden bruges på dialog frem for indtastning. Det er samtidigt også vigtigt, at man nemt kan simulere forskellige resultater og tilrette analysens omfang alt efter kundens økonomi og behov.

Med analysen fra Pensionpartner har jeg fået hele pakken.

En ekstra gevinst er, at den kan tale med Pension Broker.

Pensionschef & Formuerådgiver - FinansPlan