Indkomst og Budget

Sammenhæng mellem
muligheder og drømme

Indkomst og budget giver overblik over husstandens nuværende forbrug, ændringer i forbruget frem mod pensionen og planlægning af forbruget i løbet af pensionstilværelsen.

Fordele
Valgfrie budgetposter
Sammenhæng med nuværende indkomst
Kortlægning af tidspunkter med store ændringer
Sikre sammenhæng mellem muligheder og drømme

Med Indkomst og budget, kan du som rådgiver have en kvalificeret dialog med dine kunder om husstandens muligheder og drømme. Start med en dialog om hvilket forbrug husstanden har i dag og hvilke ændringer der sker mod pensionen.

Du kan også bruge analysen til alt fra at ændre forbruget i dag, vente med afvikling af gæld eller andre tiltag der kan være med til at sikre at husstanden kan opnå den pension de ønsker.

Udvalgte kunder

Udvalgte kunder

Pension er for mange svært at forstå. Derfor er det vigtigt i en rådgivningssituation, at analysen ikke tager fokus fra samtalen. Den skal være intuitivt opbygget så tiden bruges på dialog frem for indtastning. Det er samtidigt også vigtigt, at man nemt kan simulere forskellige resultater og tilrette analysens omfang alt efter kundens økonomi og behov.

Med analysen fra Pensionpartner har jeg fået hele pakken.

En ekstra gevinst er, at den kan tale med Pension Broker.

Pensionschef & Formuerådgiver - FinansPlan

“Når valget faldt på Pensionpartner, var det især på grund af en overbevisende faglig indsigt og en meget stor grad af professionalisme og imødekommenhed.”

Kundedirektør, Bank

Enkelhed og kvalitet er to nøgleord for Industriens Pension, og det lever løsningerne fra Pensionpartner i høj grad op til. Samarbejdet fungerer upåklageligt, og Pensionpartner formår på baggrund af stor faglig indsigt at omsætte svært tilgængeligt indhold til letforståelige, intuitive og værdiskabende løsninger.

Underdirektør, Industriens Pension - Christian Andersen Ransfort

Efter ca. 20 år i pensions- og forsikringsbranchen i Skandinavien må jeg sige at Pensionpartners rådgivningsværktøj "senioranalyse" er det bedste jeg har set. Dette både set fra en pædagogisk synsvinkel såvel som fra en brugersynsvinkel og den hjælp og vejledning som systemet giver kunden og rådgiver er væsentlig.

COO - Pensionsselskab

Jeg giver programmet seniorrådgivning de stærkeste anbefalinger. I de sidste 10 år har jeg arbejdet med programmet, og er meget imponeret over den kom- pleksitet og det detalje niveau programmet kan håndtere.

Hertil kommer det efterfølgende nemme og pædagogiske layout.

 

Alle aktiver håndteres skarpt og prognosticeres afkast- og skattemæssigt korrekt. Jeg er også imponeret over den agility som pensionspartner organisationen udviser.

Spørgsmål til konkrete cases, korrektioner i programmet eller tilføjelse af nye features, håndteres kompetent og meget hurtigt.

Hans Henrik Bloksgaard - WTW Forsikringsmægler

Den it-mæssige implementering af senioranalysen har gennem hele projektforløbet fungeret godt og konstruktivt. Der blev arbejdet på ét fælles mål, og samarbejdet med Pensionpartner har til fulde levet op til vores forventninger.'

IT-projektleder - Danica Pension

SeniorWealth er et supergodt fleksibelt program til beregning af rådighedsbeløb i pensionsalderen.

Det er ikke usædvanligt at der er mange gange kr. 100.000 at tjene, ved at følge nogle simple anvisninger.

Programmet er et fantastisk redskab til brug for kunderådgivning og giver visuelt redskab til illustration af afviklingen af formuen overfor kunden.

Jes Larsen - Registreret revisor