Behovsanalyse

Versionen er klar med sit lette valg mellem indtegningsanalyse hvis tiden alene er til det, eller en fuld holistisk rådgivning for husstanden.

Fordele
Pris
Håndtere skat, offentlige ydelser, samspilsregler, frie midler og virksomhed
Kan håndtere firmaaftaler.
Understøtter den gode kundesamtale
Konklusion i let læselig kunderapport
Kan håndtere automatisk effektuering
Indtegningsanalyse eller fuld behovsanalyse

Behovsanalysen giver et let valg mellem en indtegningsanalyse, hvis tiden alene er til dette eller valget af en fuld behovsanalyse på husstanden.

 

 

At en behovsanalyse kan regne og regne rigtigt samt håndtere komplicerede sammenhænge og gældende regler er en naturlig forudsætning i brugerens/rådgiverens bevisthed.

 

Derved er brugergrænsefladen rådgiveren og kundens oplevelse af et system.

 

Pensionpartners brugergrænseflade sikrer at brugen kan ske med en naturlig kvalitetsfornemmelse og enkelhed.

 

 

Udvalgte aftalepartnere

Udvalgte aftalepartnere

Enkelhed og kvalitet er to nøgleord for Industriens Pension, og det lever løsningerne fra Pensionpartner i høj grad op til. Samarbejdet fungerer upåklageligt, og Pensionpartner formår på baggrund af stor faglig indsigt at omsætte svært tilgængeligt indhold til letforståelige, intuitive og værdiskabende løsninger.

Underdirektør, Industriens Pension - Christian Andersen Ransfort

Pension er for mange svært at forstå. Derfor er det vigtigt i en rådgivningssituation, at analysen ikke tager fokus fra samtalen. Den skal være intuitivt opbygget så tiden bruges på dialog frem for indtastning. Det er samtidigt også vigtigt, at man nemt kan simulere forskellige resultater og tilrette analysens omfang alt efter kundens økonomi og behov.

Med analysen fra Pensionpartner har jeg fået hele pakken.

En ekstra gevinst er, at den kan tale med Pension Broker.

Pensionschef & Formuerådgiver - FinansPlan

Den it-mæssige implementering af senioranalysen har gennem hele projektforløbet fungeret godt og konstruktivt. Der blev arbejdet på ét fælles mål, og samarbejdet med Pensionpartner har til fulde levet op til vores forventninger.'

IT-projektleder - Danica Pension

“Når valget faldt på Pensionpartner, var det især på grund af en overbevisende faglig indsigt og en meget stor grad af professionalisme og imødekommenhed.”

Kundedirektør, Sydbank

Efter ca. 20 år i pensions- og forsikringsbranchen i Skandinavien må jeg sige at Pensionpartners rådgivningsværktøj "senioranalyse" er det bedste jeg har set. Dette både set fra en pædagogisk synsvinkel såvel som fra en brugersynsvinkel og den hjælp og vejledning som systemet giver kunden og rådgiver er væsentlig.

Coo - Skandia Nordendivision

SeniorWealth er et supergodt fleksibelt program til beregning af rådighedsbeløb i pensionsalderen.

Det er ikke usædvanligt at der er mange gange kr. 100.000 at tjene, ved at følge nogle simple anvisninger.

Programmet er et fantastisk redskab til brug for kunderådgivning og giver visuelt redskab til illustration af afviklingen af formuen overfor kunden.

Jes Larsen - Registreret revisor