Arveanalyse

Få svar på om pengene lander

der hvor du ønsker, når du dør?

Arveanalysen giver svar på, hvor meget der fordeles efter henholdsvis arvelovens regler og begunstigelsesbestemmelserne, og hvem der i sidste ende får hvad.

 

Herudover giver arveanalysen også svar på hvad der kan ændres på og hvordan.

Fordele ved arveanalyse
Opgørelse af bo og arvelod
Hvor meget fordeles via arveloven og via begunstigelsesbestemmelser
Beregning for ægtepar, samlevende og børn
Lander arven samlet set det ønskede sted
Er der behov for ændringer via begunstigelse eller advokat
Rapport og dokumentation for anbefalinger
Der er behov for overblik

Moderne familieforhold med dine, mine og vores børn samt evt. tidligere ægtefælle og nuværende samlever har øget behovet for at få overblik og måske også få lavet ændringer.

Arveanalysen giver værdifuld hjælp til alle, der selv synes det kan være svært.

Udvalgte kunder

Udvalgte kunder

SeniorWealth er et supergodt fleksibelt program til beregning af rådighedsbeløb i pensionsalderen.

Det er ikke usædvanligt at der er mange gange kr. 100.000 at tjene, ved at følge nogle simple anvisninger.

Programmet er et fantastisk redskab til brug for kunderådgivning og giver visuelt redskab til illustration af afviklingen af formuen overfor kunden.

Jes Larsen - Registreret revisor

Efter ca. 20 år i pensions- og forsikringsbranchen i Skandinavien må jeg sige at Pensionpartners rådgivningsværktøj "senioranalyse" er det bedste jeg har set. Dette både set fra en pædagogisk synsvinkel såvel som fra en brugersynsvinkel og den hjælp og vejledning som systemet giver kunden og rådgiver er væsentlig.

Coo - Skandia Nordendivision

Pension er for mange svært at forstå. Derfor er det vigtigt i en rådgivningssituation, at analysen ikke tager fokus fra samtalen. Den skal være intuitivt opbygget så tiden bruges på dialog frem for indtastning. Det er samtidigt også vigtigt, at man nemt kan simulere forskellige resultater og tilrette analysens omfang alt efter kundens økonomi og behov.

Med analysen fra Pensionpartner har jeg fået hele pakken.

En ekstra gevinst er, at den kan tale med Pension Broker.

Pensionschef & Formuerådgiver - FinansPlan

Enkelhed og kvalitet er to nøgleord for Industriens Pension, og det lever løsningerne fra Pensionpartner i høj grad op til. Samarbejdet fungerer upåklageligt, og Pensionpartner formår på baggrund af stor faglig indsigt at omsætte svært tilgængeligt indhold til letforståelige, intuitive og værdiskabende løsninger.

Underdirektør, Industriens Pension - Christian Andersen Ransfort

“Når valget faldt på Pensionpartner, var det især på grund af en overbevisende faglig indsigt og en meget stor grad af professionalisme og imødekommenhed.”

Kundedirektør, Sydbank

Den it-mæssige implementering af senioranalysen har gennem hele projektforløbet fungeret godt og konstruktivt. Der blev arbejdet på ét fælles mål, og samarbejdet med Pensionpartner har til fulde levet op til vores forventninger.'

IT-projektleder - Danica Pension